LUČKO 1.01 EVROPSKA VOZILA-UTRIPALKE

LUČKO 1.01 EVROPSKA VOZILA-UTRIPALKE
Klikni na sliko za galerijo
    TPE
  • Šifra: LUČKO 1.01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 36.60€
  • Brez DDV: 30.00€
+
-

Lučko - elektronsko avtomatsko stikalo za vključitev in izključitev luči ter varnostnih utripalk (smernikov) v avtomobilu in tovornjaku.

12V/24V Lučko za vklop/izklop zasenčenih luči in varnostnih utripalk V1.01 ZA EVROPSKA VOZILA UTRIPALKE

BODITE VIDNI IN VOZITE VARNO

Nimate vgrajenega modula za vključitev in izključitev dnevnih luči v vašem vozilu? Se vam je že obrabilo in okvarilo stikalo za luči v avtomobilu? Ali vedno prižgete vse štiri varnostne utripalke pri vzvratni vožnji, kot predpisuje zakon o cestno prometnih predpisih?

Evropska komisija je določila, da bodo z letom 2011 morali imeti vsa nova vozila posebne dnevne luči.

V Sloveniji in v nekaterih drugih evropskih državah imajo podoben zakon že vrsto let in zato smo za vsa vozila, ki nimajo vgrajenega modula za vključitev in izključitev luči, pripravili posebno elektronsko stikalo Lučko.

Lučko je naprava, ki po zagonu motorja avtomatsko vključi luči vašega vozila z zakasnitvijo največ 10 sekund. Akumulator je zato manj obremenjen. Ko pa boste ugasnili vozilo, se bodo luči avtomatsko izključile. V napravi je tudi elektronika, ki samodejno vključi in izključi varnostne utripalke pri vzvratni vožnji.

Na prometni zakon o obvezni uporabi zasenčenih luči (kazen 42 €) in varnostnih utripalk pri vzvratni vožnji (kazen 63 €) MISLI LUČKO! Pozabite na obrabljena in okvarjena stikala za luči. Hitra montaža brez posega v električno napeljavo avtomobila.

Ne plačujte kazni, bodite vidni in vozite varno.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za nakup nad 30 €.